Het gebouw

Vind het appartement van uw dromen

Welkom in Oudenaarde!

De stad Oudenaarde ligt zo’n 30 kilometer ten zuiden van Gent en telt ongeveer 30.000 inwoners.

Oudenaarde heeft een rijke geschiedenis en staat in eerste instantie bekend om haar wandtapijtenproductie, een nijverheid die in de zestiende eeuw haar bloeiperiode meemaakte.

Vandaag is Oudenaarde nog steeds een dynamische stad, waar voor ieder wat wils is. De Parel van de Vlaamse Ardennen aan de Schelde is dé ideale woonplaats voor jong en oud.

Op gastronomisch vlak staat de stad bekend voor haar geutelingen en bruin bier met als hoogtepunt de traditionele brouwerbierfeesten die er elk jaar georganiseerd worden. Voor wie liever op verkenning gaat, verrast Oudenaarde door de vele bezienswaardigheden. Het Stadhuis, de Sint-Walburgakerk en de stadsbibliotheek, om er maar een paar op te noemen.

Voor de fietsfanaten klinkt Oudenaarde ook bekend in de oren. De stad is al meerdere keren de fiere aankomststad van de Ronde van Vlaanderen geweest met de beklimming van de Koppenberg als hoogtepunt (of pijnpunt!).

Tenslotte is Oudenaarde ook makkelijk bereikbaar op het kruispunt tussen Kortrijk en Brussel, maar ook Gent en Ronse.

De residentie Scheldevleugel werd recent volledig gerenoveerd.

U kan er betaalbaar wonen in een volledig gerenoveerde woning.

Het is er niet enkel aangenaam wonen en leven, de residentie bevindt zich ook in het centrum van het dynamische Oudenaarde.

Het gebouw ligt vlakbij alle faciliteiten (openbaar vervoer, winkels, scholen, enz.) en op een steenworp van het station en het Algemeen Ziekenhuis van Oudenaarde.

Verder is de ligging van deze residentie ook ideaal voor wie van sport, natuur en wandelen houdt. Het recreatiedomein De Donk is makkelijk toegankelijk en de Schelde bevindt zich op minder dan 500 meter.